Ligi: Ojulandi valed lähevad üha fantastilisemaks

Anneli Ammas
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Ligi
Jürgen Ligi Foto: Toomas Huik

Reformierakonna juhatuse liikme Jürgen Ligi sõnul on Kristiina Ojuland jõhkralt valetanud ja tema valed lähevad üha fantastilisemaks.

Jürgen Ligi kommentaar:

Kristiina Ojuland on jõhkralt valetanud. Ja see tuleb selgelt välja erinevatest episoodidest. Faktid on niisugused, et mul pole vähimatki kahtlust, et ta on selle looga tihedalt seotud. Ta on valetanud igasugu asju – võtkem või see, kui ta väidab, et on helistanud kõigile inimestele, kelle eest on keegi teine hääletanud, aga nüüd on selge, et ta on vaid mõnele inimesele helistanud. Inimene on omadega nii sees, et valed lähevad üha suuremaks ja fantastilisemaks. Ta on võtnud ette kaitserünnaku ega hoia enam milleski tagasi.

Ojuland on läinud seda teed, et püüab erakonnale võimalikult palju kahju teha. Ta on selleks kasutanud isegi seda, et tema enda nõunik Brüsselis on Võrumaal teiste inimeste eest hääletanud. Käis selle fakti välja – ainult selleks, et erakonda mustata. Võru juhtumeid komisjon veel uurib, kes ja kelle eest seal hääletas.

Reformierakonna vihkajaid on nii palju, et hakatakse isegi Ojulandi uskuma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles