Mais meedias enim mainitud riigikogu liige oli Laine Randjärv

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laine Randjärv.
Laine Randjärv. Foto: Urmas Luik

Eesti kirjutav meedia mainis mais riigikogu liikmetest enim riigikogu reformierakondlasest asespiikrit Laine Randjärve, keda nimetati 173 uudises või artiklis.

BNS-i Gruppi kuuluva ETA Monitooringu andmeil järgnesid Randjärvele 153 mainimiskorraga Isamaa ja Res Publica Liitu kuuluv riigikogu spiiker Ene Ergma ning 142 mainimiskorraga Reformierakonna fraktsiooni aseesimees Valdo Randpere.

Riigikogu majanduskomisjoni reformierakondlasest juhti Kaja Kallast mainis meedia maikuu jooksul 138 korral, IRLi fraktsiooni kuuluvat Mart Laari 125 korral ja Sotsiaaldemokraatlikku Erakonda (SDE) kuuluvat korruptsioonivastase erikomisjoni esimeest Andres Anvelti 94 korral.

Riigikogu väliskomisjoni IRLi kuuluvat juhti Marko Mihkelsoni mainis meedia mais 78, Keskerakonna fraktsiooni liiget ja peasekretäri Priit Toobalit 77, Reformierakonda kuuluvat Kalev Lillot 75, riigikogu keskerakondlasest aseesimeest Jüri Ratast 73, SDE fraktsiooni liiget Jevgeni Ossinovskit 72, SDE esimeest ja riigikogu fraktsiooni juhti Sven Mikserit 68, IRLi fraktsiooni liiget Liisa-Ly Pakostat 62 ja reformierakondlasest Euroopa Liidu asjade komisjoni esimeest Arto Aasa 60 korral.

Teisi riigikogu liikmeid nimetas kirjutav meedia mais vähem kui 60 korral.

ETA Monitooringu ülevaade arvestab eesti- ja venekeelset trükimeediat, uudisteagentuuri BNS ja suuremaid võrguväljaandeid. Arvestatud ei ole linna-, linnaosa- ja vallalehtedes ilmunud artikleid, samuti ei kajasta ülevaade saadikute mainimist televisioonis ja raadios.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles