Paet: Reformierakonnas uute sisevalimiste korraldamine pole põhjendatud

Toomas Randlo
, Postimehe välistoimetuse reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmas Paet
Urmas Paet Foto: Liis Treimann / Postimees

Välisminister ja Reformierakonna aseesimees Urmas Paet ütles täna, et parteis uute sisevalimiste korraldamine pole väikeste rikkumiste tõttu põhjendatud.

Paet ütles Postimehele, et väikese rikkumiste arvu tõttu pole põhjendatud kogu erakonna legitiimsuse küsimuse alla seadmine.

«Kui vaadata ikkagi üldarvu, mis on praeguseks kinnitust leidnud, neid rikkumisi kõikidest hääletanutest ja häältearvust, siis see on niivõrd väike, et nüüd panna küsimuse alla kogu legitiimsust, see ei ole kuidagi põhjendatud,» lausus ta.

Välisminister lisas, et petistel ei peaks laskma mõjutada erakonna käitumist.

«Mina ei leia, et need inimesed, kes on petnud ja tahtnud petta, peaksid kontrollima või mõjutama kogu erakonna käitumist nii suurel määral,» ütles ta. «See rikkumiste arv ei ole saanud oluliselt mõjutada või peaaegu üldse mõjutada tegelikke viimase Reformierakonna üldkogu tulemusi.»

Küsimusele, kas Kristiina Ojulandi väljaheitmine Reformierakonnast oli õige otsus, vastas Paet: «Ma olen ise ka Reformierakonna juhatuse liige, nii et lühike vastus on «Jah».»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles