Männik: tegelen partei loomisega ja mul on gaas põhjas

Oliver Kund
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaan Männik
Jaan Männik Foto: Toomas Huik

Jaan Männik, kellel lõppes tänasega viieaastane ametiaeg keskpanga nõukogu esimehena, kinnitas ERR-i uudisteportaalile antud intervjuus, et tegeleb endiselt erakonna loomisega ning soovib sügiseks luua vastava MTÜ, et hakata koguma liikmeid ning koostada programm.

«Ma tegelen hetkel uue erakonna loomisega: probleem on selles, et Eesti peaks olema praegusest dünaamilisem ja kiiremini arenev,» põhjendas Männik.

«Pärast kohalikke valimisi - kunagi aastavahetusel - tuleb langetada lõplik otsus, kas uut erakonda teha või mitte. Me ei võta osa kohalikest valimistest, sest need küsimused, millega tuleks tegeleda, on pigem siiski üleriigilised küsimused.»

Männiku sõnul on huvi tema erakonna vastu väga suur, esmalt tuleb aga registreerida MTÜ, milleks tuleb leida nimetus, panna kokku juhatus, programm või põhimõtted ning põhikiri. «Nende asjadega ma nüüd tegelen - minu nägemus on, et praegu tuleb suvi peale, kuid MTÜ saab registreeritud sügisel.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles