Kümneid inimesi ohustanud põlengu Sillamäel põhjustas süütamine

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees.

Sillamäel laupäeval ligi 50 inimese evakueerimise tinginud põlengu korrusmajas põhjustas esialgsetel andmetel süütamine.

Häirekeskus sai kell 11.47 äreva teate, et Gagarini tänaval on korterelamu trepikoda suitsu täis. Sündmuskohale sõitis kolm päästeautot Sillamäe, Narva , Jõhvi päästekomandodest, samuti Rakvere reedelauto ning Narva operatiivkorrapidaja ja kiirabiauto.

"Päästjate sündmuskohale jõudes selgus, et üheksakorruselise elumaja trepikoda oli paksult suitsu täis. Päästjad selgitasid välja, et trepikojas kolmandal korrusel põles prahihunnik. Päästjad lokaliseerisid tulekolde ja tuulutasid trepikoja," kirjeldas Ida päästekeskuse pressiesindaja toimunut.

Päästjad evakueerisid paksu suitsu tõttu korterelamust kokku ligi poolsada inimest, nendes kolm vaatas kiirabi üle, kuid olulisi tervisekahjustusi neil ei täheldatud.

Menetlusinspektori sõnade kohaselt sai põleng alguse lahtise tule kasutamisel ning tõenäoliselt tingis tulekahju süütamine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles