Meelis Pai liitub Keskerakonnaga

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meelis Pai.
Meelis Pai. Foto: Toomas Huik

13 aastat Eesti Nuku- ja Noorsooteatrit juhtinud ning tänavu juhtimisvigade tõttu teatrile tekkinud rahalise kahju pärast ametist vallandatud Meelis Pai liitub Keskerakonnaga.

«Ettepanek Keskerakonnaga liituda ei tulnud mulle päris ootamatult, kuid oli siiski tore üllatus,» rääkis Meelis Pai. «Nukuteatri ajal oli mul Tallinna linnajuhtidega väga tulemuslik ja meeldiv koostöö ning hakkasin aina enam hindama Keskerakonna ideoloogiat.»

Pai rõhutas, et Keskerakonna liikmena kavatseb ta eelkõige tähelepanu pöörata kultuuripoliitikale. «Enesestmõistetavalt tahan ka edaspidi tegeleda kultuurivaldkonnaga ning eelkõige julgustada kultuuritegelasi olema loovad ja innovaatilised. Loodan anda oma panuse sellesse, et Eesti kultuur ei läheks allakäigutrepile ning eelkõige noored tunneksid meie oma kultuuri vastu huvi. Leian, et nii kultuuri- kui ka kõigis teistes valdkondades tuleb eelkõige panustada just nendesse algatustesse, mis on toimivad. Piltlikult öeldes – tuleb kasta seda, mis kasvab.»

Meelis Pai on lõpetanud Tallinna Pedagoogikaülikooli 1996. aastal ning juhtis Eesti Nuku- ja Noorsooteatrit aastatel 2000–2013.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles