Kurja saatuse eest ei põgene

Mari Kamps
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pm

Itaalias Meranos elavad eakad sakslased Kurt ja Johanna Ganthaler pääsesid Air France’i lennukatastroofist eluga, kuid sattusid juba päev hiljem raskesse liiklusõnnetusse Euroopas.


Ganthalerid olid Brasiilias puhkusel. Nad pidid naasma Euroopasse kurikuulsa lennuga AF 447, kuid hilinesid ja seetõttu neid lennukile enam ei lubatud, kirjutab Itaalia ajaleht Alto Adige.


Vanapaar pöördus kodumaale hilisema lennuga ja varem plaanitud Pariisi asemel  hoopis Müncheni kaudu. Koju Meranosse otsustasid nad sõita rendiautoga.



Austrias Kufsteini linna lähistel kaotas nende auto juhitavuse, libises  vastassuunavööndisse ja põrkas seal kokku veoautoga. Johanna Ganthaler suri saadud vigastustesse kohapeal vaatamata kiirabi kiirele saabumisele. Kurt Ganthaler sai raskelt viga ja lebab haiglas.



Air France’i reisilennuk Airbus 330-200 läks Atlandi ookeani kohal kaduma 1. juunil. Rio de Janei­rost Pariisi suunas lennanud Airbusi pardal oli kokku 228 inimest 32 riigist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles