Tartu noormehest sai maailmas neljas arvutimängudega enim teeninud inimene

Heidi Ojamaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dota2
Dota2 Foto: Ekraanitõmmis

Pühapäeval lõppenud aruvitmängu «Dota 2» rahvusvahelisel turniiril Ameerika Ühendriikides jäi Clement Ivanovi alias Puppey (23) meeskond Natus Vincere teiseks ning võitis 632 370 dollarit. Turniiri järel on Tartu noormehest saanud maailmas neljas enim arvutimängudega teeninud inimene.

Rahvusvaheline turniir toimus nädalavahetusel Ameerika Ühendriikides Seattle´i linnas, turniiri auhinnafond oli pisut suurem kui 2,8 miljonit dollarit, mis on seni suurim elektroonilise spordi auhinnafond.

Turniiri võitis Rootsi meeskond 1,4 miljoni dollariga ja kolmandaks jäi Malaisia meeskond 287 441 dollariga. Ivanov sai turniiri eest 126 474 dollarit.

«Dota 2» on strateegiamäng, kus üks meeskond üritab maagiliste võimetega kangelaste abil purustada vastaste tsitadelli, võttes järjest maha leegitsevaid kaitsetorne ja pistes rinda kollidega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles