Volkonski jäi kiirustamise tõttu juhiloast ilma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peeter Volkonski tunnistab kiiruse ületamist, kuid on nördinud, et sai  otsuse liiga hilja kätte.
Peeter Volkonski tunnistab kiiruse ületamist, kuid on nördinud, et sai otsuse liiga hilja kätte. Foto: Sille Annuk

Vabakutseline näitleja ja lavastaja Peeter Volkonski sõitis 25. mail kell 14 Tartu-Viljandi maantee 10. kilomeetril Tartu suunas. Politseinik mõõtis kiirust, mõõdik näitas 22 km/h rohkem, kui on selles kohas lubatud, kirjutab Raimu Hanson ajalehes Postimees.


Lõuna politseiprefektuuri liiklustalituse komissar Velmo Punnisk vaatas 12. juunil Volkonski väärteoasja läbi ja pani otsusesse kirja, et liikluseeskirja rikkuja peab maksma karistuseks trahvi 2400 krooni.

Et Volkonski on varemgi lubatust kiiremini sõitnud ja selle eest karistada saanud, tõi nüüdne autoga kiirustamine kaasa lisakaristuseks juhtimisõiguse äravõtmise üheks kuuks.

«Jaa, ma ei eita seda, et ma liiklusreegleid eirasin. Jaa, ma ei eita seda, et ma ületasin kiirust. Jaa, ma olen nõus trahviga, mis mulle määrati,» kommenteeris Volkonski. «Ma olen kõigega nõus, välja arvatud absurdne otsuse teatamise süsteem.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles