Kohustus oma liiki säilitada

Märt Sults
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Oma tundides olen alkoholi ja tubaka teemat käsitlenud ühelt ja teiselt poolt, kuna olen keemia õpetaja. Leidnud küll häid külgi, kuid enamjaolt selgitanud nende lõbuainete laastavat mõju nii inimese füsioloogiale kui ka vaimsele tervisele. Ei ütleks, et see oleks mul väga hiilgavalt õnnestunud, kuid nn päästetud hingi on ikka päris kümneid, kui mitte sadu.

Inimene on oma olemuselt loom ja loomal on kohustus liiki säilitada, kasutades kõiki olemasolevaid vahendeid selle põhieesmärgi saavutamiseks. Ei saa salata, ka pärisloomade seas võib oskamatu ja hariduseta vaatleja leida nii «homosid» kui ka «lesbisid», kuid erinevalt inimestest on nende puhul sel tegevusel hoopis teine sisu ja vorm. Mina loen homoseksuaalsust hälvikute enesemääramiseks, eriti meeste puhul.

Kuna olen ise mees ja selle üle uhke, on minu seisukoht lihtne: suur osa pealekasvavatest noortest Eesti meestest ei saa olla mehed, kuna nad ei suuda täita oma esmaülesannet loomariigi ees – säilitada liiki –, sest nad on lihtsalt impotentsed. Nad on end ära joonud, suitsetanud segaseks kanepist, tõmmanud ringi 24 tundi päevas, sporti peavad lollide meelelahutuseks, õppimine on nende arvates mõttetu tegevus.

Mis jääb neidudel üle – kas olla «mittemidagiütleva mehega» või otsida lembust samasoolistelt kaaslastelt. Neiud on aga ka loomad – peavad tagama liigi säilivuse.

Mingi idamaa munk olla öelnud, et inimese ülim saavutus on seksuaalse energia tahtega vaimseks energiaks muutmine! No ei tea, miks peaksin mina terve põhjamaa mehena oma energiat ja tahet selle tüki ettevõtmiseks raiskama. Oma tahet saaksin rakendada hoopistükkis naise rolli mängivate impotentidest meeste ja mehe rollis olevate ebaõnnestunud naiste vaimu puhastamiseks ja selle vaimuhaiguse ravimiseks.

Ühiskonnal soovitan võtta kategooriliselt eitav hoiak homoseksualistide suhtes. Demokraatiale ei maksa neil siin apelleerida. Jutt seksuaalvähemuste õigustest? Sul pole looduse poolt antud õigust olla mittemees või mittenaine. Selle õiguse on võtnud homod ise oma väärastunud tegevuse põhjendamiseks. Loomariigis murtakse sellised isendid lihtsalt maha, eriti veel siis, kui liigi püsimajäämine on ohus. Kahjuks on eestlased ja eestlus juba väljasuremise poole teel, aga homoseksuaalseid inimesi on nii et tapab.

Minu jaoks on sellised eesti «mehed ja naised» Eesti riigi vastased ning nad tuleks isoleerida: las tegutsevad kinniste müüride vahel. Lahendus oleks ka kõrge lastetusmaksu kehtestamine: lõbu eest olla homo tuleb ikka neil endil maksta.

Nägin eile Wiiralti kohviku ees kaht alasti naispropagandisti hoidmas rindade ja alakeha ees valget paberit peenikestes maitsetutes trükitähtedes tekstiga «pooldame alastikultuuri». Hale hakkas. Õnneks ei läinud neist mööda ühtegi isast heteroseksuaalsuse marupropageerijat, kellel oleks aju asemel kastan, aga kes seksiks nagu pühvel. Küll oleks tänaval ikka jahiks lahti läinud. Politsei päästis tüdrukud – kas kauaks?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles