Riigi Kinnisvara AS-i juhatuse palgad algavad 60.000 kroonist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Riigi Kinnisvara AS-i, millest viimasel ajal on meedias juttu olnud eelkõige seoses luhtunud kooliremontidega, juhatuse liikmete palgad algavad 60 000 kroonist kuus, kirjutab Eesti Päevaleht.

Täpsemalt on Riigi Kinnisvara AS-i juhatuse esimehe Tiit Ottise kuupalk 65.000 krooni ning ülejäänud kolm juhatuse liiget – Roman Kolosov, Heiki Puusaar, Elari Udam – teenivad kõik kuus 60.000 krooni kuus. Sellelt summalt tuleb maksud maha arvutada.

RKAS-i kommunikatsiooni- ja turundusjuhi Annika Loigu sõnul mingeid lisatasusid sellele palganumbrile ei lisandu.

«Sinna ei tule midagi juurde,» kinnitas ta, lisades, et ka lahkumishüvitiste maksmise kord on üle vaadatud ning ka need on märgatavalt väiksemad.

Nimelt maksti 2004. aastal kahele juhatusest lahkunud liikmele – Heino Viigile ja Taivo Kendlale – lahkumishüvitist summas 540.000 krooni.

RKAS-i juhatuse liikmete palgad määrab nõukogu, mis koosneb peamiselt poliitikutest. Praegu valmib rahandusministeeriumis analüüs RKAS-i tegevusest ning tulevikust, valitsusele esitatakse analüüs oktoobri lõpuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles