ETV alustab uue telefilmi võtteid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

ETV alustab oktoobri lõpus uue telefilmi võtteid, Ilmar Raagi, Rainer Sarneti ja Margus Kasterpalu stsenaariumi järgi lavastatav film kannab pealkirja «Libahundi needus.»

Filmi peategelast, noort näitlejannat kehastab Katariina Lauk.

Tegelaskuju valmistub mängima «Libahundi» Tiinat, kuid teatris kummitab, proovidel lasub needus ja näitlejanna hakkab uurima kummituslugu, mis viib ta ajas tagasi vanade teatrilegendide ja intriigide juurde.

Koomiline mõrvamüsteerium kulgeb läbi kolme erineva ajastu: aastad 1911, 1954 ja 2005 teatris «Vanemuine.»

Lisaks Katariina Laugule teevad kaasa veel näiteks Mait Malmsten, Raivo E.Tamm, Merle Palmiste, Kersti Kreismann, Hannes Kaljujärv ja Viire Valdma.

«Me soovime, et meie telefilmides oleks seda vabadust, mida 10 korda suurema eelarvega teistes eesti filmides tihtipeale ettevaatuse mõttes ei ole. Selles on riskivalmidust eksida ja teisalt ka lootust, et sünnib midagi unikaalset,» ütles filmi üks stsenaristidest ja Eesti Televisiooni juhatuse esimees Ilmar Raag.

«Uus telefilm «Libahundi needus» pole keskmine, vaid tugeva kiiksuga eesti film, mis kannab endas armastust teatri vastu. Rainer Sarnet on oma meeskonnaliikmeid innustanud omapärase huumoriga ning loodame, et ka vaataja filmi samamoodi hindab,» lisas Raag.

Filmi režissöör on Rainer Sarnet.

Telemängufilm «Libahundi needus» linastub kinodes 2005. aasta detsembri teisel poolel ja ETVs 1. jaanuari õhtul.

90-minutilise filmi valmimist toetab Eesti Filmi Sihtasutus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles