Suri Valgetähe teenetemärgi kavaler Heino Kuusik

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile hommikul suri raske haiguse tagajärjel endine Võru vallavolikogu esimees Heino Kuusik, kellele president Toomas Hendrik Ilves otsustas veebruari alguses anda Valgetähe IV klassi teenetemärgi.

Heino Kuusik suri 75 aasta vanusena. Ta sündis 18. oktoobril 1931 Põlvamaal Mooste vallas. Ta omandas Eesti Põllumajanduse Akadeemias zootehniku eriala.

Heino Kuusik oli üks Eesti tuntumaid omaaegseid majandijuhte. Kuusik juhtis aastakümneid Väimela sovhoostehnikumi, mis on näitajate poolest üks tollase Võru rajooni parimaid.

President Toomas Hendrik Ilves otsustas veebruari alguses anda Heino Kuusikule kohaliku elu edendamise eest Võrumaal Valgetähe IV klassi teenetemärgi.

Presidendi avalike suhete nõunik Toomas Sildam ütles BNS-ile, et president on otsuse teenetemärgi andmiseks teinud ja auraha antakse üle Kuusiku lähedastele.

Sildam avaldas kaastunnet Heino Kuusiku lähedastele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles