Piirivalvurid tabasid Saatses ebaseaduslikult riiki saabunud armeenlase

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

25. septembril pidasid piirivalvurid Saatse küla lähistel kinni Armeenia kodaniku, kontrolli tulemusena tuvastati, et isik oli Eesti Vabariiki saabunud


ebaseaduslikult.

Reedel, 25. septembril pidas Kagu piirivalvepiirkonna Saatse piirvalvekordoni toimkond kontrolliks kinni Värska aleviku suunas liikunud Armeenia Vabariigi kodaniku, vahendas piirivalveameti pressiesindaja.

Isik toimetati asjaolude tuvastamiseks piirivalve ametiruumidesse. Kontrolli tulemusena tuvastati, et Armeenia Vabariigi kodanik oli Eesti Vabariiki saabunud ebaseaduslikult.

Piirivalve alustas meesterahva suhtes väärteomenetlust. Isikule määrati ebaseadusliku ajutise kontrolljoone ületamise eest rahatrahv ning ta anti peale menetlustoimingute teostamist 26. septembril üle Vene Föderatsiooni piirivalveteenistusele.

Piirivalve tänab tähelepanelikke kodanikke, kellel oli oluline osa rikkumise avastamisel.

Piirivalve ootab jätkuvalt informatsiooni ebaseadusliku riiki sisenemise, ebaseadusliku riigis viibimise ja ebaseadusliku sisserände kohta:
Kirde piirivalvepiirkonnas telefoninumbril 333 1500, Kagu piirivalvepiikonnas 786 1700, Põhja piirivalvepiikonnas 619 1130 ja Lääne piirivalvepiikonnas telefonil 440 1300. Antud telefoninumbritel võetakse infot vastu ööpäevaringselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles