Täna ilmub Laura esikalbum «Muusa»

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laura Põldvere
Laura Põldvere Foto: Postimees.ee

Täna pärastlõunal esitleb lauljatar Laura Põldvere oma debüütalbumit «Muusa», mis jõuab poelettidele sel laupäeval.

Albumil on kümme elektrooniliste sugemetega poplugu, mille hulgas on ka juba eelnevalt tuntud raadiohitid «Moonwalk» ja «Sunflowers». Sellel nädalal jõudis raadiojaamadesse albumi nimiloo «Muusa» singel, mida näiteks raadiojaama Sky Plus kuulajate vahel iga päev välja loositakse.

Plaadi väljanägemine on ebatraditsiooniline, sest albumi disainimisel ei ole kasutatud traditsioonilist kujundust. Lumivalge plaadi sise- ja välistekstid on käsitsi kirjutatud ning plaadikarbis pole vahevoldikut: selle asemel on sisetaskus peidus valik fotosid Laurast.

«Muusa» produtsendid on Sven Lõhmus ja Lauri Laagus. Lõhmuse sulest pärineb ka enamik plaadil kõlavatest lugudest. Laura esikalbumi annab välja produktsioonifirma Moonwalk. Sama kaubamärgi all ilmus eelmisel aastal Mari-Leenu album «Rahutu tuhkatriinu», mille läbimüük on jõudnud 10 000 plaadi piirimaile.

Täna esitleb Laura albumit koos live-bändiga ajakirjanikele ja lähematele sõpradele, sest ühtlasi tähistab lauljatar ka oma sünnipäeva. Nädalavahetusel sõidab ta USAsse Berklee kolledžisse muusikaalast kõrgharidust omandama. (PM)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles