Paide politsei otsib hooldekodust lahkunud Leo Tamme

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leo Tamm.
Leo Tamm. Foto: Politsei

Lääne politseiprefektuuri Paide politseijaoskond palub abi 1959. aastal sündinud Leo Tamme asukoha kindlakstegemisel, mees lahkus Koeru hooldekodust 30. septembril kella 17.45 paiku ning tema asukoht on käesoleva ajani teadmata.

Leo Tamm on 168 cm pikk, kõhna kehaehitusega, helepruunide lühikeste juustega ning kiilaneva pealaega, vahendas Lääne prefektuuri pressiesindaja.

Hooldekeskusest lahkudes oli mehel seljas halli ja rohelise kirju jope, mille peal kandis ta poolpikka tumerohelist kevadsuvist mantlit. Jalas
olid mehel mustad teksad ja mustad tossud, peas kandis ta valget nokamütsi rohelise pildiga. Mees on vaimselt ebastabiilne.

Kõigil, kel on andmeid kirjeldatud meesterahva asukoha kohta või oskavad anda abistavat infot tema leidmiseks, palutakse ühendust võtta Paide politseijaoskonna telefonil 384 9910 või politsei lühinumbril 110.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles