Reporter.ee: Viljandimaal haavata saanu sõbra sõnul ei mindud röövima

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Toomas Huik

Teisipäeva õhtul Viljandimaal haavata saanud noormehe sõbra sõnul ei läinud nad taluperemeest röövima, nagu tulistaja Andres Inn politseile rääkis.

«Tegelikult juhtus see, et me läksime ühe noore poisi asju tagasi küsima,» selgitas sõpradega koos taluperemehe juurde läinud Argo Reporter.ee’le.

Argo sõnul oli üks 17-aastane Suure-Jaani noormees USAst Eestisse elama tulnud Andres Inni juures suvel talus tööl olnud.

«Ta teenis suvel mustalt taskuraha ja kuna talu oli ta kodukohast kaugel, viis ta oma telekad ja makid ka sinna, et ta oleks parem seal elada ja tööd teha,» rääkis Argo. «Mingil hetkel ei andnud vanamees aga talle neid asju enam tagasi.»

Väidetavalt oli taluperemees ka palga jätnud poisile maksmata.

Argo teatel oli noormees siis politsei poole pöördunud, kuid sealt soovitati neil asi ise ära lahendada.

Kuna 17-aastane poiss kartis, et Inn võib vägivaldseks muutuda, otsustas ta võtta kaasa ka oma sõbrad, selgus videolõigust. Teisipäeval läkski talus kähmluseks, mille käigus tulistas Inn oma ebaseaduslikust püstolist neli kuuli 23-aastase Janari pihta.

Kas selles loos räägib tõtt Iseseisvusparteisse kuuluv Andres Inn või noormehed, peab välja selgitama politsei.

Inn uudistesaatele omapoolset kommentaari anda ei tahtnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles