Narva volikogu tagandas linnapea Eldar Efendijevi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

VÄRSKE!!! Vaatamata Keskerakonna tugevale vastuseisule, õnnestus Narva volikogu 17 saadikul täna õhtul kukutada keskerakondlasest linnapea Eldar Efendijev.

Enamik keskerakondlastest oli selleks ajaks saalist lahkunud. Õhtul pärast kella kuut ei suutnud Narva volikogu esimees Elsa Suikanen volikogu istungit enam kontrolli all hoida ning sõna said kõik, kes aga viitsisid kõnepulti minna. Suikanen püüdis küll saalis puhkenud korralagedusele resoluutselt punkti panna kuulutades istungi peatatuks, ent Efendijevi umbusaldajate protesti järel võttis ta oma sõnad tagasi. Volikogu hakkas linnapea tagandamise küsimust arutama juba kell kümme hommikul, ent Keskerakonna saadikute torpedeerimiste tõttu jõuti lahenduseni alles pärast poolt seitset õhtul. Loe lähemalt reedesest Postimehest Erik Kalda, Põhjarannik erik-k@prannik.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles