Kinnipeetav kavaldas valvuri oma kongi ja põgenes koos kaaslasega

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Ruus ja Robert Nautras.
Margus Ruus ja Robert Nautras. Foto: Politsei

Täna varahommikul põgenes Saaremaal Kuressaare arestimajast kaks kinnipeetavat.

Üks vang palus tualetti. Kui mees oli kambrist väljas, ründas ta valvurit ja lukustas mundrimehe kambrisse. Valvurilt saadud võtmega päästis kinnipeetav teisest kambrist välja kaaslase, vahendas Reporter.ee videolõik.

Muhus Kuivastu sadamas käivitati seejärel suur politseioperatsioon. Otsitakse läbi kõik mandrile sõitvad masinad, et kinnipeetavad tabada.

Robert Nautras on 40-aastane ja pikka kasvu. Tal on tumedad lokkis juuksed. Põgenemise hetkel olid seljas musta värvi dressid ja võttis arestimajast kaasa suure reisikoti.

Margus Ruus on 20-aastane. Ta on 180 cm pikk ja tal on lühikesed pruunid juuksed, keskmise kehaehitusega. Arestimajast põgenemisel olid tal jalas lühikesed püksid ja kaasas reisikott.

Kõigil, kel on informatsiooni meeste asukoha ja liikumise suhtes, palutakse helistada telefonil 503 5692 või politsei lühinumbril 110.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles