Liinibussidel on raskusi Virtsu praamile jõudmisega

Merje Pors
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saaremaale sõitev praam.
Saaremaale sõitev praam. Foto: EGERT KAMENIK/PM/SCANPIX BALTICS

Suviste teeremontide tõttu teevad Tartu-Kuressaare bussid paarkümmend kilomeetrit pikema ringi ning jäävad praamile jõudmisel ajahätta.

Suve hakul seisid sama murega silmitsi ka Tallinna-Kuressaare liinil sõitvad bussijuhid, kirjutab Meie Maa.

Kuigi Tartust Kuressaarde sõites tuleb teeremontide tõttu teha 20 kilomeetri pikkune ring, ei ole busside graafikut muudetud.

«Kui buss jääb hiljaks, jääb ta praamist maha ja kogu lugu. Selge on see, et praam ei jää bussi ootama,» ütles AS Sebe juhatuse esimees Hugo Osula. Bussifirma juhi kinnitusel ei hakata teeremontide pärast bussigraafikut ümber tegema, kuna tegu on ajutise murega ning hiljem peaks väljumisaja vanale ajale tagasi tõstma.

OÜ Väinamere Liinid juhataja Urmas Treiel ütles, et reeglina peavad kõik eelisega sõitjad, sealhulgas ka bussid, olema sadamas 20 minutit enne laeva väljumist. Samas on Treieli sõnul laevameeskonnale ette teada, mitu bussi peaks laevale tulema ning meeskond arvestab sellega.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles