Hannes Võrno kahetseb riigikokku kandideerimist

Allan Keian
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäeval oma lahkumissoovist teada andnud riigikogu liige Hannes Võrno on riigikogus pettunud ja kahetseb, et sinna kandideeris, vahendab Postimees Online Eesti Päevalehte.

«Jah, olen pettunud,» ütles ta eile. «See tuleneb avalikkuse toorest ja üleolevast suhtumisest,» lisas ta. Riigikogu töö kõrvalt televisioonis saatejuhina jätkanud Võrno leidis, et avalikkus teeb meelelahutajatele liiga. «Osa erialasid on taunitud, ka Toompeal. Kui riigikogulasest arst võib lõigata või professor õpetada, siis teleinimene oma tööd teha ei või, sest see on nagu labasem,» ütles ta. Võrno lisas, et kogu teletöö tegi ta nädalavahetustel, riigikogutööst vabal ajal. «Kui valituks osutumise puhul sain 20 SMS-i õnnesoovidega, siis tagasiastumisest teatamise järel 40 õnnesoovi,» kommenteeris Võrno lähedaste suhtumist riigikogulasetööst loobumisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles