Mees sai süüdistuse oma lapse tapmise katses

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Scanpix/Postimees.ee

Tallinnas peab neljapäeval astuma kohtu ette noor isa, keda Põhja ringkonnaprokuratuur süüdistab möödunud aasta suvel Harjumaal oma väikese lapse tapmise katses.


Uurimisandmetel pani 21-aastane Sigmar kuriteo toime mullu 1. augustil Padise vallas Padise külas Audevälja tänaval, kui haaras peretüli käigus oma toona viiekuusest lapsest kinni ja üritas teda kägistada. Laps pääses siiski tõsisemate vigastusteta, pereisa põgenes aga sündmuskohalt.

Järgmisel päeval andis Sigmar ennast ise politseile üles ning kohus võttis ta prokuratuuri taotlusel vahi alla.

«Süüdistuse saanud mees on varem neljal korral kohtulikult karistatud ning ka viimase kuritöö pani ta toime katseajal,» ütles Põhja ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Maria-Elisa Tuulik BNSile.

Kohtueelse uurimise lõppedes esitas Põhja ringkonnaprokurör Saskia Kask mehele süüdistuse tapmiskatses, mille eest võib kohus talle süüdimõistmise korral määrata kuni 15-aastase vangistuse.

Harju maakohtus toimub neljapäeval Sigmari süüasjas eelistung, millel osalised panevad paika protsessi algusaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles