Drogheda üritab eduseisu hoida

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Drogheda Unitedi käsi pole pärast eelmise kolmapäeva võitu Levadia üle kõige paremini käinud. Nädalavahetusel kaotati Iirimaa kõrgliigakohtumises tabeli kolmandale FC Cork Cityle 1:0. Lisaks sellele sai samas kohtumises vigastada poolkaitsja Shane Robinson. Endiselt pole mängukõlblik eelmise mängu vahele jätnud Brian Shelly.

Samas on vigastuspausilt naasnud eelmisel hooajal säranud ründaja Shane Barrett. «Ta on saanud täisjõuga treenida ja annab meie vasakule äärele palju juurde,» märkis Drogheda peatreener Paul Doolin klubi kodulehel.


Doolin avaldas rahulolu ka eelmise mängu üle: «Me tegime vigu, mille eest meid ka karistati, aga meil olid head esimesed 20 minutit ja teine poolaeg oli suurepärane.»


Vaatamata eduseisule ei soovi Drogheda kolmapäeval kaitsest lähtuvalt mängida. «Meil on hea mänguplaan, hoolimata sellest, et Levadial on palju andekaid mängijaid, ei kavatse me neil lasta homses mängus domineerida ega palju palli omada,» ütles esimeses mängus Levadiale värava loonud Ollie Cahill klubi kodulehel.


Levadia ja Drogheda Meistrite liiga esimese eelringi korduskohtumises mõistavad õigust Serbia vilemehed.Peakohtunik on Boško Jovanetic, tema assistendid Jovica Savija ja Aleksandar Veljovic ning neljas kohtunik Igor Paunovic.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles