Joobes juht põrutas Viru-Jaagupis vastu kiviaeda

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt Viru-Jaagupis avarii teinud autost.
Pilt Viru-Jaagupis avarii teinud autost. Foto: Politsei

Täna varahommikul ei tulnud joobes juht toime oma BMW valitsemisega ning sõitis Viru-Jaagupis vastu kiviaeda.


Täna kella 5.07 ajal toimus Lääne-Virumaal Viru-Jaagupi alevikus Rahu tänavl raske liiklusõnnetus, milles sai vigastada kolm inimest, teatas Ida prefektuur.

Viru-Jaagupi alevikus vasakkurvis teelt kraavi paiskunud sõiduauto BMW rullus üle katuse ning sõitis läbi kuuseheki vastu kiviaeda, misjärel auto katusele seisma jäi.

«Liiklusõnnetuse tagajärjel lendas autost välja roolis olnud noormees, kes sai ka kõige tõsisemaid vigastusi,» selgitas õnnetuse asjaolusid Ida prefektuuri vanemkonstaabel Rainis Kaljuvee.

Ta lisas, et 1985. aasta sündinud autot juhtinud Lauri oli turvavööga kinnitamata ja ekspertiis tuvastas tal keskmise joobe.

Viga said ka kaassõitjad, 1985. aastal sündinud Kristjan ning 1987. aastal sündinud Kaur.

Kõik kolm toimetati esialgu Rakvere haiglasse, kuid roolis olnud Lauri viidi hiljem edasi Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Vanemkonstaabel Rainis Kaljuvee sõnul on tegemist kurva näitega selle kohta, kui vähe oma elust ja tervisest hoolitakse.

Asjaolud, mis viisid traagiliste tagajärgedeni olid: üheistmeliseks ümberehitatud auto, kinnitamata turvavöö ja alkoholijoobes juhtimine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles