TV3: Hiiumaa rannikul kadus kaks kalurit

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Hiiumaal jäid eile õhtul kadunuks kaks merele läinud keskealist kalameest, ühe mehe surnukeha leiti hiljem rannast.

Hiiumaa läänetipus Kalana lähedal õhtul kella seitsme paiku merele läinud kalurite kadumisest sai Kuressaare merevalve teate kella 23 paiku, vahendas TV3 «Seitsmeste uudiste» videolõik.

«Meeste võrgukoht asus umbes 45-minutilise paadisõidu kaugusel ja helistaja andmetel oli meestel hommikul paadimootor tõrkunud. Ta oletas, et ka nüüd on tegemist mootoririkkega,» rääkis piirivalveameti avalike suhete juhi kt Kaisa Pungas.

Kärdla kordoni otsingud mootorpaadiga öösel vilja ei kandnud, appi kutsuti piirivalvehelikopter.

«Varahommikul kell viis leidis helikopter rohelise paadi, millel ulatus vee peale ainult vöör,» selgitas Pungas. «Pinnaltpäästja käis ka paadi juures, kuid paadis ei olnud kedagi. Paart asus alla kilomeetri kaugusel rannikust.»

Hommikul kella 11 paiku leidis kohalik elanik ühe meestest rannast uppununa, teist meest veel leitud ei ole.

Veel ei osata öelda, mis juhtuda võis. Ehkki tegu on surfiparadiisi lähedal asuva ühe tuuliseima piirkonnaga Hiiumaal, oli meri eile õhtul tavatult vaikne ja rahulik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles