Politsei korraldas Tallinna-Haapsalu maanteel reidi

Kadri Ratt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reidil kasutatakse nii era- kui ka politseivärvides sõidukeid.
Reidil kasutatakse nii era- kui ka politseivärvides sõidukeid. Foto: Kenno Soo

Põhja prefektuuri politseiametnikud alustasid täna kella 16 ajal operatsiooni Tallinna-Haapsalu maanteel, et ohjeldada kiiruseületajaid.

Lääne-Harju politseijaoskonna vanemkonstaabel Timo Suslovi sõnul on tegemist ohtliku maanteelõiguga, kus vaatamata tavapärasele liiklusjärelevalvele on hukkunud veidi enam kui aastaga seitse inimest ning vigastada on saanud 14.

Enamike õnnetuste puhul on Suslovi kinnitusel olnud tegemist mõtlematu möödasõiduga.

Kui tavapäraselt mõõdab politsei kiirust nii, et paljud saavad autot nähes kiiruse hetkeks maha võtta, siis sellel maanteelõigul kasutavad korravalvurid teistsuguseid meetodeid. Suslovi sõnul kasutatakse reidil nii era- kui ka politseivärvides sõidukeid.

Viimati hukkus Tallinna-Haapsalu maanteel kolm inimest käesoleva aasta jaanuaris, kui möödasõidul olnud sõiduauto põrkas kokku vastu tulnud sõidukiga. Möödasõidul olnud autos hukkusid kolm inimest ja koer.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles