Rakvere politsei kontrollis juhtide kainust

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Illustratsioon: Lennart Rikk

Laupäeva, 10. aprilli hommikul kella 9-12 kontrollisid Rakvere politseinikud sõidukijuhtide kainust, 69 sõidukijuhist oli kaks alkoholijoobes.

Lisaks vormistati üks väärteoprotokoll sõidukiiruse ületamise eest ja kuus materjali liiklusnõuete rikkumise jalakäija või muu liikleja poolt, vahendas PPA Ida prefektuuri pressiesindaja.

Rakvere politseijaoskonna välijuht Jüri Linask ütles, et lisaks politseioperatsiooni käigus tabatud alkoholijoobes juhtidele, kõrvaldati samal päeval sõidukiroolist veel kaks alkoholi pruukinud juhti.

«Peale palgapäeva ei oska osa inimesi õigeaegselt lõpetada pidutsemist ja kaineks saada enne sõidukirooli istumist. Isegi siis, kui inimene tunneb, et on täiesti kaine, võib liiklusõnnetuse juhtumise korral tehtav vereanalüüs näidata alkoholi sisaldust. Seega, ärge kiirustage peale pidutsemist rooli taha istuma,» sõnas Linask.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles