Tuhk lükkas kuulsa politoloogi külaskäigu edasi

Alo Raun
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dominique Moïsi
Dominique Moïsi Foto: Evelyn Kaldoja

Vulkaanituha tõttu segi paiskunud Euroopa lennuliiklus lükkab edasi homseks kavandatud 15. avatud ühiskonna foorumi, kus pidi esinema tuntud prantsuse politoloog Dominique Moisi.


«Fondil on äärmiselt hea meel, et kutse foorumil esineda võttis vastu Euroopa üks hinnatumaid poliitikaanalüütikuid Dominique Moisi, kes on südikalt vaaginud emotsioonide rolli rahvusvahelistes suhetes,» seisab fondi kodulehel avaldatud teates.

«Niisamuti täname valmisoleku eest diskussioonis osaleda president Toomas Hendrik Ilvest ja tunnustatud Financial Times'i majandusanalüütikut Haig Simoniani. Teavitame peagi foorumi uuest kuupäevast.»

Täna möödub 20 aastat päevast, mil filantroop George Sorose toel loodi Avatud Eesti Fond.

AEFi sünnipäeva puhul ilmub homme ajakirja Möte eriväljaanne ning venekeelse Postimehe vahel venekeelne erileht. Samuti esitleb fond homme värsket kogumikku Avatud Eesti Fondi kahest aastakümnest.

Islandilt Euroopa kohale lendunud vulkaaniline tuhk põhjustas eelmise nädala keskel enneolematu seisaku lennuliikluses, mille tõttu on ka Tallinna lennujaam jätkuvalt suletud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles