Politsei: traagilise avarii teinud auto kiirus oli pöörde jaoks ilmselt liiga suur

Helen Mihelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Läänemaal Saunja küla lähistel hukkus
veokiga kokku põrganud sõiduautos neli noort meest.
Läänemaal Saunja küla lähistel hukkus veokiga kokku põrganud sõiduautos neli noort meest. Foto: Martin Ilustrumm / Postimees

Haapsalu külje all hukkus hommikul neli noormeest ja üks alaealine tüdruk sai üliraskelt viga, kui kõrvalteelt peateele keeranud sõiduauto põrkas kokku veokiga, politsei hinnangul oli sõiduauto kiirus ilmselt liiga suur.

Traagiline õnnetus juhtus mõne kilomeetri kaugusel Haapsalust, kus asub 24 tundi avatud lõbustusasutus Iveria, mille parklast välja sõites õnnetus juhtus, vahendas ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat».

Kui suur oli sõiduauto kiirus, pole veel teada. «Eks me peame selle menetlusega välja selgitama, aga me võime arvata, et kiirus oli suurem, kui see pööre oleks lubanud,» tõdes Haapsalu politseijaoskonna juht Margus Kaldam.

«Parklast tuli välja ja keeras kohe vastassuunavööndisse ja oligi kõik,» kommenteeris õnnetusse sattunud veoki juht Paul Allvee.

Copy
Tagasi üles