Julm tapmine viis mehe 12 aastaks vangi

Helen Mihelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nuga. Fotolavastus.
Nuga. Fotolavastus. Foto: Toomas Huik / Postimees

Viru maakohus mõistis täna süüdi mehe, kes tappis tüli käigus teise inimese eriti julmal viisil. Kohus mõistis talle karistuseks 12 aasta pikkuse vangistuse.

Oleg Andrejevit (49) süüdistati selles, et ta tappis mullu 22. märtsil kella 18 ja 22 vahel Narvas korteris tekkinud tüli käigus teise inimese.

Süüdistuse järgi puhkes Andrejevil sel märtsi õhtul alkoholi tarvitamisel 48-aastase mehega tüli, mis kasvas üle kakluseks. Kohtu teatel tegutses Andrejev kättemaksu motiivil ja tahtliku tapmise eesmärgil eriti julmal viisil, läks kallale magavale kannatanule ja lõi teda noa ja kirvega. Kallaletungi tagajärjel sai kannatanu hulgaliselt eluohtlikke kehavigastusi, mille tagajärjel ta sündmuskohal suri.

Karistuse kandmise alguseks loetakse mullu 23. märtsi, lisaks on Andrejevilt välja mõistetud sundraha ja kriminaalmenetluse kulud.

Kohtumenetluse pooled saavad tänase otsuse vaidlustamise soovist teatada seitsme päeva jooksul alates homsest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles