Türgi tudeng peitis surnult sündinud lapse külmkappi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanad külmikud. Foto on illustreeriv.
Vanad külmikud. Foto on illustreeriv. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Türgi Denizli linna Pamukkale ülikooli tudeng sünnitas ülikooli tualetis surnud lapse ning eemaldas tal väidetavalt pea.
 

Kolmanda kursuse keemiatudeng, kellele viidatakse initsiaalidega Ü.T. Petis seejärel lapse keha ja pea ühiselamusse külmkappi, kirjutas Türgi ajaleht Hürriyet.


Politsei sai juhtunust teada eile pärast seda, kui tudengi partner veenis teda võimudega kontakteeruma.

Ü.T. Tunnistas advokaadi juuresolekul juhtune üles, rääkides, et ta sattus lapse surma pärast paanikasse ning peitis selle tõttu ka tema surnukeha.

Ü.T. Kaaslanne, kes töötab ülikooli kohvikus, rääkis, et sai juhtunust teada sõjaväeteenistusest koju puhkusele tulles.

Väidetavalt püüdis Ü.T. rasedust ülikoolikaaslaste eest varjata.

Politsei algatas juurdluse ning lapse surma asjaoludega tegeleleb kohtuekspertiis.

Juhtunut kommenteerinud spordi- ja noorsoominister Suat Kılıç kinnitas parlamendis, et juhtumit uuritakse äärmiselt konfidentsiaalselt. «Kuulsin juhtunust ja olin selle pärast väga kurb. Me saatsime Denizili ka oma inspektorid,» sõnas ta. Minister kinnitas, et võimud teevad kõik endast oleneva tudengi anonüümsuse kaitsmiseks. «Need on õnnetud juhused, mida võib kõikjal ette tulla. Kahjuks on see väga dramaatiline,» rääkis minister.

Ta kinnitas sealjuures, et intsident pole kuidagi seotud valitsuse ja opositsiooni vaidlustega segaühiselamute sobilikkusest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles