Tamkivi: võimalik tagasiastumine sõltub Langist endast

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaanus Tamkivi
Jaanus Tamkivi Foto: Peeter Langovits / Postimees

Riigikogu Reformierakonna fraktsiooni esimees Jaanus Tamkivi ütles kultuuriminister Rein Langi võimalikku tagasiastumist kommenteerides, et kõik võib juhtuda, kuid otsuse peab tegema ikkagi Lang ise.

Tamkivi ütles Postimehele, et kõik võib olla, kuid eeskätt sõltub see Langist endast. «Minule sellist märguannet küll siiani jõudnud ei ole, aga küllap oli tänane päev hõivatud ka sellega, et kõigepealt vaadata, mis riigikogu saalis toimub, ja sellega hakkama saada. Kui Rein selle otsuse ise langetab, siis on see tema otsus,» lausus ta ning lisas, et küllap arutab kõiki teemasid ka laupäeval kogunev Reformierakonna volikogu.

Riigikogus kukkus täna läbi 40 opositsioonisaadiku algatatud Langi umbusaldusavaldus, mida lisaks 37 algatajale toetas ka Isamaa ja Res Publica Liitu kuuluv Andres Herkel. Koalitsiooni ülejäänud liikmed hääletusel ei osalenud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles