Sillamäe avarii nõudis järgmise ohvri: 3-aastane tüdruk suri haiglas

Oliver Kund
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Traagiline avarii Sillamäe lähistel.
Traagiline avarii Sillamäe lähistel. Foto: Postimehe lugeja

Läinud pühapäeva pärastlõunal kella 15 ajal Ida-Virumaal Sillamäe lähistel toimunud liiklusõnnetuses hukkus kohapeal kaks ja sai vigastada kolm inimest. Täna hommikul kell 9 suri haiglas ka tagaistmel istunud 3-aastane tüdruk.

Tüdruku surma kinnitas Postimehele Ida prefektuuri pressiesindaja.

Politsei sai Tallinn-Narva maantee 190. kilomeetril toimunud liiklusõnnetusest teate pühapäeval kell 14.49. Kokku põrkasid sõiduauto Opel ja veoauto Volvo, viimases sõidukis olnud viiest inimesest kaks hukkus, kolm toimetati haiglasse.

Esialgse info kohaselt liikus 44-aastase Valentina juhitud Opel Kadett Narva suunas, kui Hyundai Getz roolis olnud 38-aastane Igor sellest möödasõitu alustas. Igori sõiduk riivas tagasireastumisel tagumise nurgaga Opelit. Saadud löögist kaotas Opel juhitavuse, kaldus vastassuunavööndisse ning põrkas kokku vastutuleva veoautoga Volvo , mida juhtis 60-aastane Jevgeni.

Õnnetuses hukkusid Opeli kaasreisijad, 35-aastane Andrei ja 43-aastane Svetlana. Liiklusõnnetuse toimumiskohas olid teeolud väga libedad. Õnnetuses hukkusid mees ja naine.

Esialgsetel andmetel kasutasid kõik sõidukis olnud inimesed turvavööd, lastel kasutati korrektset turvavarustust. Veoauto juht vigastada ei saanud ja oli õnnetuse hetkel kaine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles