Ministrid riputavad pühade ajal lipsud varna

Oliver Kund
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valitsuse pressikonverents. Rahandusminister Jürgen Ligi, peaminister Andrus Ansip ja majandusminister Juhan Parts.
Valitsuse pressikonverents. Rahandusminister Jürgen Ligi, peaminister Andrus Ansip ja majandusminister Juhan Parts. Foto: Mihkel Maripuu

Valitsuskabineti pühadepuhkuste rea avasid peaminister Andrus Ansip ja põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder, kuid lähinädalatel võtavad puhkuse välja veel kaks ministrit.

Peaminister Ansip puhkab riigikantselei andmetel 23., 27. ja 30. detsembril. Seejärel käib Ansip 31. detsembril alates kella 14st kuni 2. jaanuarini lähetuses ja pärast seda jätkab puhkust kuni tuleva aasta 12. jaanuarini.

Postimees kirjutas üleeile, et Ansipil on plaanis veeta aastavahetus Läti peaministri Valdis Dombrovskise kutsel Riias, kus toimub eurole ülemineku puhul mitmeid üritusi. Uue aasta esimesed nädalad puhkab ta aga välismaal. Ansipit asendab kaitseminister Urmas Reinsalu.

Samuti viibis eelmistel päevadel puhkusel põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder, kes puhkab veel 27. detsembrist kuni uusaastani ning 2. ja 3. jaanuaril. Teda asendavad majandusminister Juhan Parts, keskkonnaminister Keit Pentus-Rosimannus ja regionaalminister Siim Valmar Kiisler.

Majandusminister Juhan Parts puhkab 27. detsembrist kuni 5. jaanuarini ning teda asendavad majandusminister Jürgen Ligi ja põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder.

Pikima puhkuse võtab välja aga keskkonnaminister Keit Pentus-Rosimannus, kes on puhkuselainel üle kolme nädala - 30. detsembrist kuni 24. jaanuarini. Tema asendamine langeb justiitsminister Hanno Pevkuri õlule. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles