Savisaar: olen Keskerakonna juht senikaua, kui mind selleks valitakse

Oliver Kund
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna linnapea ja Keskerakonna esimees Edgar Savisaar
Tallinna linnapea ja Keskerakonna esimees Edgar Savisaar Foto: Andres Haabu

«Ma olen veel piisavalt noor mees, mul on palju jõudu ja kuni rahvas mind valib, seni ma olen ikka erakonna esimees,» kinnitas Keskerakonna esimees Edgar Savisaar intervjuus ERRi uudisteportaalile.

Savisaare sõnul oli aasta Keskerakonnale edukas lisaks valimisvõidule ka selle poolest, et Keskerakonda toetas rohkem eestlasi kui näiteks Reformierakonda või sotse.

«Ka venelaste toetus ei ole meid maha jätnud - me oleme tugevamal määral kui kunagi varem ka see partei, kes suudab Tallinna erinevaid elanikkonna gruppe omavahel siduda ja üheskoos hoida.»

Savisaar rääkis, et tema meelest pole vähimatki alust väidetel, et Keskerakond saavutas valimisvõidu ebaeetiliselt. «Hoida Tallinna linna heal järjel ei ole sugugi kerge töö: terve see aasta oli raske aasta ja seda enam ma ütlen, et head tulemused õigustavad seda tegevust igati.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles