Paet avaldas Venemaa välisministrile kaastunnet

Helen Mihelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmas Paet
Urmas Paet Foto: Liis Treimann / Postimees

Välisminister Urmas Paet avaldas kaastunnet Venemaa Föderatsiooni välisministrile Sergei Lavrovile seoses täna Volgogradi raudteejaamas toimunud terrorirünnakuga, kus enesetaputerroristi korraldatud plahvatuses sai surma vähemalt 18 ja vigastada 40 inimest.

«Avaldan kaastunnet plahvatuses hukkunute lähedastele ning kõigile, keda ränk terrorirünnak puudutab,» ütles välisminister Urmas Paet kaastundeavalduses. «Eesti mõistab terrorismi hukka. Plahvatuste korraldamine ning inimeste tapmine ja vigastamine on jõhker kuritegu,» lisas ta.

Volgogradi raudteejaamas kärgatas arvatavasti enesetaputerroristi korraldatud plahvatus, kus võimude andmetel hukkus 14 inimest. Viimaste andmete järgi on teada, et pomm lõhkes välisukse ja pöörduste vahelisel ala. Lõhkekeha õhkis enesetaputerrorist, kes ei pääsenud metallidetektorist mööda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles