Reformierakonna juhatus volitas Siim Kallase järgmist valitsust moodustama

Helen Mihelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Ansip ja Siim Kallas veebruari keskel reformierakondlaste kohtumisel Kallasega Tallinnas Olümpia hotellis.
Andrus Ansip ja Siim Kallas veebruari keskel reformierakondlaste kohtumisel Kallasega Tallinnas Olümpia hotellis. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Reformierakonna juhatus kogunes täna pärastlõunal erakorralisele koosolekule, kus otsutati anda Siim Kallasele volitused uue valitsuse moodustamiseks juhul, kui selleks peaks vajadus tekkima.

Refomierakonna juhatus kogunes täna erakorraliselt kell kolm pärastlõunal. Erakonna peasekretär Martin Kukk ütles Postimehele, et veidi üle kahe tunni kestnud koosolekul otsustas juhatus, et juhul kui Andrus Ansip peaks kunagi peaministri kohalt taanduma, siis on Siim Kallasel olemas volitus uue valitsuskoalitsiooni moodustamiseks.

Lisaks tutvustas Kallas kohtumisel oma programmilisi seisukohti.

Sel nädalal on meedias spekuleeritud selle üle, kas peaminister Andrus Ansip võib tagasiastumisest teatada sel pühapäeval Vanemuise teatris, kus ta peab vabariigi aastapäeva eel kõne. Kolmapäeval toimunud riigikogu infotunnis ei avalikustanud Ansip riigikogu liikme Priit Toobali selleteemalisele küsimusele vastates, kas neil kuulujuttudel ka alust on.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles