Seppik: Savisaar võiks minust üle saada

Marian Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ain Seppik
Ain Seppik Foto: Toomas Huik

Keskerakonna juht Edgar Savisaar pillub Reformierakonna ridadesse üle läinud Ain Seppiku suunas mõttetuid süüdistusi, sest ei ole Seppiku arvates tema lahkumisest üle saanud.

Kaks aastat tagasi Keskerakonnast lahkunud Seppik ütleb, et koostööleping Ühtse Venemaaga oli Keskerakonna juhtkonna ühine otsus, mitte tema mõte. Savisaare oletuse peale, nagu hoiaks Tallinna linnavolikogu liige Seppik seda lepingut kusagil «Reformierakonna kaukates», naerab reformar pikalt ja mõnuga. «Originaali ei ole kunagi minu käes olnud.»

Ta pakub, et selle lepingu võiks nüüd üldse tühistada. Samas ei ole Savisaar tema sõnul ei ole seda ilmselt võimeline tegema. Esiteks valijate pärast, ja teiseks ei meeldiks see tema sõpradele Venemaal.

«Savisaarega on alati nii, et kui võtad temalt käest kinni ja küsid, et miks sa seda teed, siis ta ütleb, et aga teised teevad ka. Ta ütles seni kogu aeg, et vaadake, mis Ansip teeb. Kas nüüd hakkab Rõivase peale näpuga näitama või?» Nii ka koostöölepinguga. Seppik: «Väga huvitav. Ta ütles, et mina üldse tõin selle. Äkki juhtisin veel partied ka takkapihta? Ega seda keegi ju ometi ei usu!»

Kaks aastat tagasi läksid mehed küll sõbralikult lahku. «Sõime minu lahkumise järgselt restoranis õhtust ja ajasime sõbralikult juttu. Aga mul on niisugune tunne, et Edgar ei suuda nendest lahkujatest, nagu mina ja Laanet, kuidagi üle saada. Saagu üle! Ammu ära läinud!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles