Reformierakonna ministrikandidaat Anne Sulling astub Reformierakonda

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anne Sulling
Anne Sulling Foto: Peeter Langovits / Postimees

Reformierakonna kandidaat väliskaubandus- ja ettevõtlusministriks Anne Sulling, kes praegu ei kuulu ühtegi parteisse, astub Reformierakonda.

Esmaspäeval riigikogult valitsuse moodustamiseks volitused saanud Taavi Rõivas ütles BNS-ile, et väliskaubanduse- ja ettevõtlusministri kandidaat Sulling astub Reformierakonda. Rõivas kinnitas, et Sulling on esitanud Reformierakonda astumise avalduse.

Sulling on 2009. aastast tegelenud CO2 kvoodi müügiga Keskkonna Investeeringute Keskuses, samast aastast on ta ametis olnud peaministri nõunikuna. Varasemalt on Sulling rahandusministeeriumis juhtinud Eesti eurole ülemineku projekti ja töötanud Swedbankis ning Nelja Energia OÜs. Sulling on lõpetanud Smith College’i USAs 1997 aastal majanduse ja prantsuse õpingute erialal ning omandanud magistrikraadi 1999 aastal rahvusvahelises majanduses ja rahanduses Université Parix IX Dauphine’is Prantsusmaal. Sulling on Postimehe Aasta Inimene 2011.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles