Taani kroonprintsess Mary tuleb Eestisse

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taani kroonprintsess Mary
Taani kroonprintsess Mary Foto: SCANPIX

Tema Kuninglik Kõrgus Taani kroonprintsess Mary külastab 1.-2. aprillil Eestit.

Kroonprintsess tuleb Eestisse koos Mary Fondi «Kiusamisest vabaks» programmi esindajatega.

Külaskäigu ajal avab kroonprintsess õiguskantsleri kantselei ja Lastekaitse Liidu korraldatava konverentsi «Kiusamisvaba haridustee» ning külastab MTÜ Lastekaitse Liit programmi «Kiusamisest vabaks» meetodit rakendavaid Suitsupääsupesa lasteaeda ja Kadrioru Saksa Gümnaasiumit.

Kroonprintsess on omanimelise Mary Fondi kaudu «Kiusamise vabaks» programmi patroon.

Visiidi raames kohtub kroonprintsess Mary Kadriorus president Toomas Hendrik Ilvese ja proua Evelin Ilvesega.

Kroonprintsess külastab ka Taani Kuninga aeda, kus Kuninganna Margrethe ja Prints Henriku Fondi ning AP Mølleri ja Chastine Mc-Kinney Mølleri Fondi toetusega teostas Tallinna linn renoveerimistöid 2013. aastal, avab Kiek in de Kökis fotonäituse «Kaasaegne kuninglik kodu» ning osaleb linnapea vastuvõtul Tallinna raekojas.

Lisaks külastab kroonprintsess Eesti Lastekirjanduse Keskust ning osaleb seminaril «Jätkusuutlik mood ärimudelina». Visiidi lõpetab kontsert ja vastuvõtt Mustpeade Majas, kus esinevad ETV tütarlastekoor ja Raduga kontsertkoor.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles