Bingo Loto jackpot läks jagamisele kolme lotomängija vahel

Toomas Randlo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bingo lotopilet.
Bingo lotopilet. Foto: Joosep Martinson / Õhtuleht

Suure Lotokolmapäeva saates loositi täna välja peavõit 451 953 eurot, mis läks jagamisele kolme inimese vahel.

Kaks võidupiletit olid ostetud 20.märtsil, neist üks internetist ning teine Tallinnast, Rautakesko Tondi R-kioskist. Kolmas võidupilet osteti 25.märtsil Tallinna Kadaka Selverist. Iga peavõidu võitnud lotomängija võidusumma suuruseks 150 651 eurot.

Viimati võideti Bingo Loto peavõit käesoleva aasta esimesel päeval, kui Pärnumaalt pärit pensionipõlve pidav naine võitis internetist ostetud piletiga 349 082 eurot. 

Eesti Loto tuletab ka meelde, et veel kestab Eurojackpoti lisaloos, milles osalevad kõik 15.veebruarist kuni 28.märtsini ostetud Eurojackpoti piletid ning mille peavõiduks on Porsche 911 Carrera. Lisaloosimise telesaade on eetris järgmisel kolmapäeval, 2.aprillil, kell 20.00 Kanal 2-s. Võidu kättesaamiseks peavad lotomängijad oma terminalist ostetud Eurojackpoti piletid ise alles hoidma ning neid kontrollima Eesti Loto kodulehel või loto müügikohtades.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles