Laaneots lahkus peaministri nõuniku kohalt

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ants Laaneots
Ants Laaneots Foto: Margus Ansu / Postimees

Kaitseväe endine juhataja erukindral Ants Laaneots, kes töötas alates 2011. aasta lõpust peaminister Andrus Ansipi nõunikuna, lahkus peaministri büroost, koos temaga lahkuvad nõunikuametist ka Mihkel Lees ja Kalev Kukk.

Peaministrit nõustava ja toetava büroo koosseisu kuuluvad peaministri nõunikud ja abid, kes nimetatakse ametisse peaministri volituste ajaks. Kolmapäeval ametist lahkunud Ansipi büroos töötasid nõunikena Toomas Kiho, Ants Laaneots, Aare Järvan, Kalev Kukk, Märt Volmer, Mihkel Lees, Janis Kukk, Mati Karelson ja Anne Sulling.

Senistest nõunikest jätkavad uue peaministri Taavi Rõivase meeskonnas Järvan, Volmer, Kiho ja Janis Kukk. Lisaks juba ametist lahkunud Laaneotsale ja Leesile ning peagi lahkuvale Kalev Kukele on ametit vahetanud ka Sulling, kellest sai kolmapäeval uue valitsuse ettevõtlus- ja väliskaubandusminister.

Uute nõunikena lisanduvad Rõivase meeskonda teda varem sotsiaalministeeriumis nõustanud Anni Tooma ja Gerli Nurms ning majandusanalüütik Maris Lauri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles