Keskkriminaalpolitsei pidas kinni Kärdla sadama juhatuse liikme

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hillar Kukk
Hillar Kukk Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

26. märtsil pidasid keskkriminaalpolitsei korruptsioonikuritegude büroo ametnikud kahtlustatavana kinni SA Kärdla Sadam juhatuse liikme Hillar Kuke, kes vabastati peale esialgsete menetlustoimingute tegemist. Kahtlustatavatena on üle kuulatud ka nimetatud omastamisega seotud mitme ettevõtte juhid.

Kriminaalasja käigus viidi eelmisel nädalal läbi mitmeid läbiotsimisi erinevates ametiruumides, teatas keskkriminaalpolitsei pressiesindaja.

Läbiotsimised on seotud sihtasutuse juhatuse liikme Hillar Kuke ebaseadusliku tegevusega. Meest kahtlustatakse ametiisikuna sihtasutuse vara suures ulatuses omastamises. Hillar Kukk täitis Kärdla linna vara valitsemiseks loodud sihtasutuses Kärdla Sadam juhatuse liikmena omavalitsuse poolt pandud ülesandeid.

Keskkriminaalpolitsei korruptsioonikuritegude büroo juht Mati Ombler ütles, et toimingud täiendavate tõendite kogumiseks veel jätkuvad.

Kriminaalasja eeluurimist viib läbi keskkriminaalpolitsei korruptsioonikuritegude büroo ja juhib Lääne ringkonnaprokuratuur.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles