Randver, Kagarov ja Vaher said korruptsioonivastasesse komisjoni

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Peeter Langovits / Postimees

Riigikogu tegi täna muudatusi korruptsioonivastases komisjonis, kuhu hakkavad uute liikmetena kuuluma sotsiaaldemokraadid Rein Randver ja Etti Kagarov ning Isamaa ja Res Publica Liitu (IRL) kuuluv endine siseminister Ken-Marti Vaher.

Otsuse kohaselt pääses Randver komisjoni justiitsministriks saanud Andres Anvelti ning Kagarov sotsiaalministriks suundunud Helmen Küti asemele. Saadikuid hakkavad komisjonis vajadusel asendama Kalvi Kõva ja Jaak Allik.

Opositsioonilise IRLi ettepanekul nimetas parlament korruptsioonivastasesse komisjoni ka endise siseministri Ken-Marti Vaheri, kes vahetab komisjonis välja senise aseesimehe Liisa Pakosta. Vaheri asendusliikmeks sai otsuse kohaselt Juhan Parts.

Lisaks täna nimetatud uutele liikmetele kuuluvad korruptsioonivastasesse erikomisjoni reformierakondlased Rein Aidma ja Meelis Mälberg, keskerakondlased Lauri Laasi ja Aivar Riisalu ning IRLi kuuluv Peeter Laurson.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles