Lõhkenud rehv lõpetas veoki teekonna puu vastas

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Arhiiv/Valgamaalane

Eile päeval lõhkes Läänemaal sõitnud veokil esirehv ning auto sõitis vastu puud. Ka teised eilsed avariid olid üksikõnnetused, mis teisi liiklejaid avariisse ei tõmmanud.

Avarii juhtus eile kella 14.20 ajal Lääne maakonnas Lääne-Nigula vallas Ääsmäe – Haapsalu - Rohuküla maantee 43. kilomeetril. Veoautol Scania, mida juhtis 56-aastane Igor, lõhkes vasak esirehv, mille tõttu sõiduk sõitis teelt välja vastu puud.

Juht toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Teine eilne liiklusõnnetus toimus Pärnu maakonnas Tori vallas Taali – Põlendmaa - Seljametsa tee 5. kilomeetril kella 15.20 ajal. Sõiduauto Land Rover Range Rover Sport, mida juhtis 24-aastane Marko, sõitis teelt välja vastu puud. Sõidukijuht toimetati Pärnu haiglasse.

Kella 12.07 ajal toimus aga liiklusõnnetus Pärnus Ehitajate tee ja Savi tänava ristmikul kergliiklusteel, kus jalgrattaga sõitnud 58-aastane Sulev kukkus. Jalgrattur toimetati Pärnu haiglasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles