Eesti Post hakkab töötutele proovitöid ja praktikaid pakkuma

Marian Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiiresti arenev e-kaubandus on toonud tööd kuurde ka Eesti Postile.
Kiiresti arenev e-kaubandus on toonud tööd kuurde ka Eesti Postile. Foto: Peeter Langovits / Postimees
Eesti Töötukassa ja AS Eesti Post sõlmisid täna koostööleppe, mille järgi võimaldab Eesti Post töötutel läbida enda juures proovitöid ja tööpraktikaid.
Töötukassa omakorda võimaldab ettevõttel vähemalt kord kvartalis viia läbi infotunde ja värbamisüritusi kõigis töötukassa büroodes.
Veel võimaldab töötukassa koostööpartneril tutvustada nii ennast kui ka vabu töökohti töötukassa poolt korraldatud tööharjutustel ja tööklubides, arvestades tööharjutuse ja tööklubi teenuste osutajatega.

«Kuna Eesti Post on üle-eestiline ettevõte, saame pakkuda tööd igal pool. Kindlasti on üheks meie plussiks see, et meil on  ametikohti, mis sobivad erinevate kompetentsidega inimestele, sealhulgas ka tööturule sisenejale,» ütles Eesti Posti juhatuse esimees Aavo Kärmas.

Koostöölepete sõlmimist alustas töötukassa üleelmisel aastal. Leppeid on allkirjastatud AS G4S-iga, AS ISS Eestiga, Rakvere Lihakombinaat/Tallegg/EKSEKO-ga.

Eelmisel aastal sõlmiti koostöölepped EE Narva Elektrijaamad AS-iga, Hoolekandeteenused AS-iga, Selver AS-iga ja AS Sanatoorium Tervis ja OÜ Kontaktikeskusega. Käesoleval aastal on sõlmitud koostöölepped Tartu Ülikooli Kliinikumi ja Tallink Taksoga. 

Töötukassa eesmärk on jõuda koostöölepeteni kõigi põhivaldkondade suurte ettevõtetega.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles