Võrumaal hukkus autoga teelt välja sõitnud mees

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lõuna prefektuur

Võrumaal Vastseliina vallas hukkus eile õhtul autoga teelt välja sõitnud ja sõidukist välja paiskunud mees.

Lõuna prefektuuri pressiesindaja sõnul juhtus õnnetus kella 20 paiku Tabina külas, kus esialgsetel andmetel Kääpa küla suunas sõitnud 62-aastane Tiit kaotas lauges paremkurvis Audi 80 üle kontrolli ja kaldus vastassuunavööndisse. Teepeenrale jõudes läks auto külglibisemisse, sõitis teelt välja kraavi ja rullus katusele.

Autot juhtinud mees paiskus läbi avatud küljeakna sõidukist välja, kukkus peaga vastu betoonist teetruupi ja suri kohapeal. Esialgsetel andmetel ei kasutanud ta turvavööd.

Lõuna prefektuur alustas õnnetuse uurimiseks kriminaalmenetlust, mille käigus selgitatakse muu hulgas välja sõiduki liikumise kiirus ja juhi kainus.

Prefektuuri operatiivjuht Ottomar Virk tuletas meelde, et kõigil liiklejatel tuleb enne sõidu algust turvavöö kinnitada ja veenduda, et sama on teinud ka teised sõidukis viibivad inimesed. «Liiklusõnnetusse sattudes vähendab murtud luude hulka või veelgi traagilisemaid tagajärgi just asjaolu, kas turvavööd kasutati või mitte,» lisas ta.

Eestis on sel aastal liiklusõnnetustes hukkunud 32 liiklejat, samas kui mullu samal ajal oli liikluses elu kaotanud kaheksa inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles