Narvas vahistati kaks tapmises kahtlustatavat meest

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kohus võttis sel nädalal vahi alla kaks meest, kes kahtlustuse kohaselt peksid ja seejärel pussitasid 9. mail Narvas toimunud joomingu käigus surnuks keskealise mehe.

Viru ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja sõnul leiti 58-aastase mehe noahaavade ja peksmisjälgedega surnukeha Narvas 26. Juuli tänaval asuvast korterist 9. mail kella 15.15 ajal.

20. mail pidasid Ida prefektuuri politseinikud kahtlustatavana kinni kaks meest, kellest üks võeti prokuratuuri taotlusel ja maakohtu loal päev hiljem uurimise ajaks vahi alla. 50-aastane kahtlustatav on varem korduvalt kriminaalkorras karistatud.

Eile võeti kohtueelse uurimise ajaks vahi alla ka teine kahtlustatav, 37-aastane mees, teatas Viru ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja. Kahtlustuse kohaselt peksid ja seejärel pussitasid mehed ühise alkoholi tarvitamise ajal kannatanut, kes suri kohapeal.

Karistusseadustiku järgi saab kohus tapmise eest süüdimõistmisel määrata kuue- kuni 15-aastase vangistuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles