Valitsus kinnitas ametisse kaks uut kantslerit

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merike Saks.
Merike Saks. Foto: Erakogu

Valitsus kinnitas tänasel istungil sotsiaalministeeriumi ning majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile uued kantslerid.

Sotsiaalministeeriumi kantsleriks saab 14. juulist Marika Priske, kes on olnud viimased 14 aastat majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi kantsler. Kantsleri nimetati ametisse viieks aastaks.

Ministeeriumi senise kantsleri Marelle Erlenheimi ametiaeg lõppes 31. märtsil.

Sellega seoses sai uue kantsleri ka majandusministeerium, kelleks kinnitati samast kuupäevast ministeeriumi senine asekantsler Merike Saks.

Merike Saks on 2008. aastast töötanud majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi asekantslerina siseturu, ehitus- ja elamumajanduse valdkondades. Varasemalt on Saks töötanud Eesti Kaubandus-Tööstuskoja teenuste direktorina, Eesti Standardikeskuse tegevdirektorina ning 1998-2004. aastal majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumis alates peaspetsialistist kuni osakonna juhataja ametikohani.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles