Eesti modell suri Malaisias teadmata põhjustel

Marian Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Regina Soosalu
Regina Soosalu Foto: Erakogu

Vabakutseline modell Regina Soosalu (29) suri 1. juulil kodumaast kaugel, Malaisias. Tema perekond sai sellest alles eile teada.

Soosalu perekonnaliige ütles Postimehele, et lahkamine ei ole veel vähemalt eilsete andmete järgi toimunud ja surma põhjust pole teada. Tema ainus kontakt on Soosalu kihlatu Malaisias.

Soosalu, kes elas Malaisia pealinnas Kuala Lumpuris, läks kuurortsaarele riigi lõunapiirkonnas puhkust veetma.

Modellindusega tegelevad inimesed pakkusid erinevaid surma põhjuseid - haigusest uppumiseni - vahendas kohalik ajaleht The Rakyat Post.

Ajalehe Facebook leheküljel põhjendab kommenteerija, et perega ühenduse saamine võttis aega, sest piirkonnas puudub Eesti konsulaat ja Soosalu vanemad ei räägi inglise keelt.

Perekonnaliikme sõnul ei vasta see tõele - kõik Soosalu lähedased räägivad inglise keelt. Ta ei mõista, miks nendega alles nädal aega hiljem ühendust võeti.

Viimati rääkisid sugulased Soosaluga 27. juunil.

«Tal oli kõik väga hästi, ta oli väga rõõmus,» välistab lähedane haigestumise.

Välisministeerium on juhtunust teadlik.

«Välisministeerium on suhelnud hukkunu perekonnaga ja nõustab perekonda surnukeha Eestisse toomise korraldamisel,» teatas pressiesindaja. «Vajadusel saab asjaajamise hõlbustamiseks olla toeks ka Eesti aukonsul Malaisias.»

 
Copy

Märksõnad

Tagasi üles